Windows

Kijk Alles Van NPO Op NPO Start

todayJune 24, 2022

Background
share close

Die eenvoudige handeling die je als nieuwe Windows-gebruiker als een van eerste dingen leert, is onder de motorkap behoorlijk complex. Windows moet voor elk bestand beslissen welk programma gebruikt gaat worden om het te openen. De mechanismes die dit afhandelen zijn in de laatste versies van Windows behoorlijk veranderd. Zo is er bescherming ingebouwd tegen programma’s die zichzelf op de voorgrond dringen. Ook de Delivery-optimization-bestanden kunnen veel ruimte op uw harde schijf in beslag nemen. Afhankelijk van uw instellingen worden deze bestanden gebruikt om update-bestanden tussen computers of over internet te delen.

Daarom tonen wij u hier een paar manieren hoe u toch bepaalde apps en functies kunt verwijderen. Wordt een programma of app automatisch opgestart maar is het niet in Taakbeheer of MSCONFIG terug te vinden? Controleer dan of het betreffende proces wellicht via deTaakplanner wordt geactiveerd. Open de taakplanner en controleer of het betreffende programma wordt vermeld in de lange lijst uit te voeren taken. Onder Task Scheduler , onderdeel Actieve taken worden alle op dat moment actieve taken weergegeven, ook deze kunnen behulpzaam zijn bij het achterhalen van de probleemveroorzaker. Hierbij passeren tools als Taakbeheer, MSCONFIG, systeemtools van Sysinternals en enkele clean- en fixtools de revue.

Over De Windows10 Pagina

Tenminste, als uw pc na automatische controle via Windows 10 geschikt bevonden wordt voor Windows 11. Als eerste zal automatisch gecontroleerd worden of uw pc geschikt is voor Windows 11. U krijgt daarvan een melding zodra de controle is uitgevoerd. Als uw pc geschikt is bevonden, dan krijgt u na enige tijd vanzelf Windows 11 aangeboden in Windows Update. Ook onderhuids is er sprake van enkele in het oog springende vernieuwingen, onder andere op het gebied van beveiliging en de ondersteuning van Android-apps. Heb je al gezocht naar een Windows 10 licentie in Google of bij Bol.com?

  • Zorg er voor het bestand weergegeven wordt in het rechtervenster en dat de nieuwe directorie voor het bestand weergegeven wordt in het linkervenster.
  • De Delivery-optimization-bestanden zijn alleen te verwijderen als deze niet in gebruik zijn, controleer daarom als eerste uw instellingen schakel deze functie uit.
  • Nu heb ik sinds kort gemerkt dat als ik WORKGROUP op de nas en windows 10 verander in bv WERKGROEP, windows opnieuw moet opstarten en dat daarna de nas weer zichtbaar is.

Zorg ervoor dat u deze selectievakjes uitschakelt als u deze bestanden niet wilt verwijderen. Dit is een handige optie download nu, Windows 10 verwijdert automatisch alle bestanden (niet alleen programma’s of elk bestands type) die de afgelopen 30 dagen geen wijzigingen hebben gezien. Desondanks blijven er nog de nodige apps over waarbij het niet mogelijk is om ze te verwijderen. Het gaat daarbij onder meer om de browser Edge en om een aantal apps van derden, zoals Candy Crush Saga.

Wil je echter op een desktop werken met meerdere monitoren dan blijft Windows simpelweg superieur. Ik hoef geen vensters te swipen als ze al open staan. Maar goed, het punt van @dycell is wel duidelijk. Wil je iets dat eruit ziet als Windows, werkt als Windows en draait als Windows? Elk OS werkt op zijn eigen manier en heeft nukken en eigenaardigheden.

Sub Windows Insider

Wanneer u iCloud-foto’s op uw pc in iCloud voor Windows 7 inschakelt, wordt ‘Mijn fotostream’ automatisch uitgeschakeld. Als u nieuwe foto’s wilt versturen naar uw apparaten die geen iCloud-fotobibliotheek gebruiken, kunt u Mijn fotostream opnieuw inschakelen. Nieuwe foto’s en video’s op een Windows-pc worden naar iCloud-foto’s geüpload zodat u deze in de app Foto’s op een iPhone, iPad, iPod touch, Mac en opiCloud.com kunt bekijken.

Programma Verwijderen Van Windows 10 Met Ccleaner

Naast de programma’s die je vaak gebruikt zijn er programma’s die je voor een enkele keer gebruikt. Wanneer veel pictogrammen aan het bureaublad zijn toegevoegd, of juist zijn verwijderd, dan is een onoverzichtelijke bende nogal eens het resultaat. Verkenner zal vervolgens op de gebruikelijke manier starten. Dit werkt voor alle snelkoppelingen op uw startbalk. Starten er tijden het opstarten van uw PC teveel Apps automatisch op? In dit menu kom je als gebruiker heel snel bij zaken als de opdrachtenprompt, het controlepaneel of taakbeheer.

Written by: nepaboy9@gmail.com

Rate it

Previous post

Windows

Come Rimuovere La Tua Password Di Login In Windows 11? Soluzioni Rapide!

Guest ovvero un account con ridotti poteri da far utilizzare agli ospiti. Le modalità per avviare l'ambiente di ripristino Windows e le relative opzioni sono quelle già incluse in Windows 8. Identica è anche l'interfaccia grafica, il suo sito ufficiale totalmente rinnovata con il precedente Windows. Per eseguire il backup, ti basta usare un hard disk esterno e trasferire tutti i tuoi file personali su di esso, così come ti ho spiegato in dettaglio nelle mie guide dedicate proprio a […]

todayJune 23, 2022


Similar posts

Windows

Come Attivare La Webcam, Provarla E Disattivarla Quando Non Si Usa

Trend Micro Antivirus+ Security offre una protezione semplice ma efficace grazie alla sua interfaccia intuitiva e l’assenza di tecnicismi quando si tratta di descrivere le funzionalità che offre. Un pacchetto di strumenti tutto in uno potente e facile da usare, ideale per chi vuole prendersi cura dei propri dispositivi e […]

todayJuly 8, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CONTACT US

0%